Bloody Love Drink

(2 annosta)

3 veriappelsiinia mehustettuna
½ sitruunan mehu
½ tl vaniljaa
Kookossiirappia tai vaahterasiirappia
Rouhittua mustapippuria ja chilihiutaleita maun mukaan
(1 tl macaa jauhettuna tai 1 tl ginsengiä)

Sekoita sitruuna- ja veriappelsiinimehu vaniljan, pippurin ja chilin kanssa. Löydä sopiva makeus lisäämällä siirappia pikkuhiljaa maun mukaan. Maca on suluissa koska tämä superfood ei välttämättä sovi kaikille, ja chilissä on jo hyvä tujaus huumaa.

Emilian ja Nooran yhdessä kehittämä juoma on täydellinen ennen deittejä jos haluat optimoida fiiliksesi kohdilleen rakkaustieteen avulla, tai piristämä tunnelmaa kotona oman rakkaan kanssa. Lisäämällä hyvän laatuista silver tequilaa saat tästä kesän herkullisimman drinkin.

Jos vaihtehtoisesti haluat tehdä näistä pieniä hyytelöisiä suupaloja romanttisille illoille, tee mehu ohjeen mukaan kattilassa. Lisäksi, sekoita erikseen hieman agar-agar:ia kylmään nesteeseen ja lisää se mehun sekaan, anna kiehahtaa ennen muotteihin kaatamista. Palat hyytelöityvät jääkaapissa alle tunnissa.