Macalla kipinää parisuhteeseen

Perulaisesta Macasta on moneksi ja se on varsinkin tunnettu sen libidoa lisäävistä ominaisuuksistaan. Jos olet parisuhteessa ja kaipaat piristystä rauhallisiin koti-iltoihin, tai rakkaasi libido ei ole entisellään, voi macasta olla apua. Kuten muidenkin ravintolisien kanssa, macaa tulisi käyttää kohtuullisissa määrissä, eli toisin sanoen ei enempää kuin yksi teelusikallinen päivässä, jaksoittain. Maca ei välttämättä sovi kaikille, joten suosittelemme kokeilemaan sitä kohtuudella. 

Macan terveysvaikutukset eivät rajoitu libidoon ja siinä on muun muassa paljon B- ja C-vitamiinia. Lisäksi, macasta on todettu olevan apua myös naisten vaihdevuosien oireisiin. Kun puhumme macasta on yleensä kyseessä sen juuri ja se on maultaan hyvin vahva ja hieman kitkerä. Maca se on herkkä valolle ja kosteudelle. Avattuna se tulisi säilyttää jääkapissa tai jopa pakastimessa. Macaa voi käyttää hyvin monipuolisesti muun muassa smoothiessa, proteiinipirtelössä, puurossa, keitossa ja jopa leipomisessa.

Katso myös meidän Bloody Love drink ohje, jos kaipaat lisää huumaa rakkauselämääsi!