Vichyn LiftActiv -tuotesarjan kauneuslähettiläs

Vihdoin saa paljastaa yhteistyön, josta olen erittäin innoissani: Olen Vichyn LiftActiv -tuotesarjan kauneuslähettiläs!
Tämä yhteistyö on minulle iso kunnia, koska olen luottanut Vichyn myös apteekeissa myytäviin tuotteisiin jo vuosia ja Liftactiv-tuotteet saapuivat juuri kun niitä eniten tarvitsin!

Tiedän, että kaunis iho on seurausta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Siksi yritän nukkua ja liikkua tarpeeksi, syödä puhdasta ja ravinnerikasta ruokaa ja hengitellä syvään raittiissa ulkoilmassa. Ruumiin lisäksi ravitsen sielua unelmoimalla usein, viettämällä mahdollisimman paljon aikaa rakkaiden seurassa ja tekemällä työtä jonka koen merkitykselliseksi. Tasaisin väliajoin pysähdyn ja kysyn itseltäni kuka olen. Ihminen joka on sinut itsensä kanssa ja tekee asioita joita rakastaa näyttää mielestäni kauniilta ja siihen pyrin. Kiireisen arjen keskellä joudun kuitenkin myös usein tinkimään niin unista kuin liikunnasta ja unelmatkin tuntuvat välillä kaukaisilta.
Näissä tilanteissa koitan keskittyä arjen pieniin hetkiin koska niissä asuu kauneus.

Rakkaudella, Emilia

*

With Love

Love Inc team