The Book

Mitä aivoissamme tapahtuu kun rakastumme? Miksi sydänsurut sattuvat ja miksi rakkaus voi koukuttaa?  Miksi puolet liitoista päättyy eroon? Miten hormonit ja stressi ohjaavat rakkauselämäämme? Voiko sosiaalinen media pilata parisuhteen ja mistä johtuu puumailmiö? 

Lääkäri, tv-juontaja ja suosittu luennoitsija Emilia Vuorisalmi avaa kiinnostavasti ja vetävästi uusimpia rakkautta käsitteleviä tutkimuksia ja teorioita. Rakkaustiede auttaa ymmärtämään omaa ja läheistemme käytöstä ja antaa työkaluja selvitä haastavien aikojen yli. 

Reviews

Olen koko elämäni miettinyt että mistä tässä rakkaus-jutussa on oikeastaan kysymys. Onneksi on Emilia! Kirja, jossa on kannessa sydän…? Ei tätä mies julkisella paikalla kehtaa lukea, mutta sisältö on 5/5.

Roope Salminen, muusikko ja näyttelijä

Sekaisin tai ei, yleisellä tasolla avaava kirja itsetuntemuksen kannalta. Diippiä asiaa selkokielellä, tuo käsiteltäväksi omat vahvuudet ja heikkoudet kaikessa tekemisessä. Ja mitä rakkauteen tulee: heikkous on ihmisen vahvin ominaisuus, se vie meidät rakkauden äärelle.

Kristiina Komulainen, juontaja, tuottaja ja toimittaja

Rakastuminen ja rakastaminen eivät ole sama asia. Toinen on huumaava stressitila ja toinen elämän perusta. Molemmat tarpeen.

Jos ymmärtää rakastumisen biologiaa, voi oppia myös rakastamaan, nousta ihmissuhteissaan mustan vyön tasolle.

Olen odottanut lääkäri Emilia Vuorisalmen kirjaa Sekaisin lovesta pitkään. Enkä turhaan.

Jari Sarasvuo, mediapersoona ja yritysvalmentaja